RAÓ DE MÉS

Per què Raó de Més? Perquè es fa un cop al mes. És el magazín mensual de Ràdio Vilanova, l’únic programa que elabora l’emissora, a banda de les notícies que penja a la web i a les xarxes. Es fa en directe, a les 12 del migdia de cada últim diumenge del mes, a vilanovafm.com. Bé, això de cada últim diumenge del mes és una tradició, però ens ho muntem com podem...

Proper programa: Diumenge 26 de març a les 12h

A continuació t'expliquem de què va el Raó de Més.

 

DIRECCIÓ I PRESENTACIÓ

Nil Canals, 17 anys. Amant incombustible de la ràdio, el control de so i la producció musical, és el director i presentador del Raó de Més, a part de director i fundador de Ràdio Vilanova. A més de conduir el programa, també ens porta un cop al mes un reportatge en forma d'entrevista, i també prepara seccions i la redacció d'alguns continguts.

Aquest gran projecte m'ha ensenyat que els canvis són inevitables. De tu només depèn que siguin a millor.

NOTÍCIES

Bruno Fortea, 17 anys. Jove amant del periodisme, professional en la tasca, és el nostre home de notícies. Ell ens explica què passa a Catalunya i què passa al món. Seguint la tònica del Raó de Més, ho fa amb un to distès i adequat perquè tothom pugui comprendre els fets de la plana nacional i internacional, sense obviar detalls.

Ens reinventem, però seguim sent els mateixos.

 

MÉS NOTÍCIES

Pol Roselló, 16 anys. Hem alçat el vol i el Raó de Més comença a ser un programa dirigit a tot Catalunya. Però sempre des de Vilanova i per a Vilanova. Mai no deixarem de banda les qüestions locals, i per això el Pol ens explica què ha passat durant el mes a Vilanova i la Geltrú, en tots els àmbits.

La ràdio ens permet explicar al món el que pensem. És una sensació única que la gent ha de viure.

ESPORTS

Nika Alafar, 16 anys. Seguidora incondicional dels esports i apassionada del futbol, ens porta cada mes tota l'actualitat esportiva de la plana nacional i també de Vilanova i la Geltrú. A cada programa ens parla de futbol, bàsquet, hoquei patins, i infinitat d'esports més, tots amb el mateix to distès que caracteritza el Raó de Més.

L'esport és salut, entreteniment, passió. Renunciar a l'esport és renunciar a viure.

PANTALLES

Ulisses Calvo, 16 anys. Cinèfil i expert en sèries de televisió i pel·lícules, és qui ens apropa el món de les pantalles. A cada programa parlem de les novetats sobre les sèries de televisió, i també de la gran pantalla, amb un repàs de les novetats a les cartelleres dels cinemes de Catalunya.

Cinema i televisió són vistos per alguns com només tècniques de rodatge, mentre que altres creuen que només transmeten un missatge. Jo opino que les pel·lícules i les sèries poden traslladar-te allò que t’agrada.

MÚSICA

Laura Sentís, 16 anys. Amant de la música, d'estils ben variats, s'encarrega que l'actualitat musical no falti a cap programa. A cada edició del Raó de Més, ens explica què hi ha de nou en el món de la música, com ara els nous discos dels millors artistes o altres novetats de l'actualitat musical. A més, de tant en tant també ens descobreix nous grups poc coneguts.

Quan s'està feliç, trist, ple de ràbia, o esperant el tren. Qualsevol moment és bo per una mica de música, que expressa allò que no poden les paraules i arriba allà on res més no pot arribar.

I EL NOSTRE TÈCNIC DE SO!

Raül Romo, 16 anys. La seva és una figura tant important com qualsevol altra, perquè sense ell no sentiríeu res del que diem. És un autèntic apassionat i expert en els temes informàtics, sobretot de multimèdia, com imatge i so. S'encarrega de mesclar les sintonies amb la nostra veu, i ens dóna un cop de mà amb altres temes tècnics.

 

El Raó de Més també tracta altres temes molt diversos. A més de les seccions esmentades, també repassem qüestions culturals, de calendari, tecnològiques o de salut! Tot plegat, un cop al mes. Una fórmula que Ràdio Vilanova considera bona per estar al dia de tot. Raó de Més, un diumenge al mes, a vilanovafm.com! T'esperem al proper programa!